Nästa konsert

Kungsbacka pianotrio: Fredag 28 april kl 19.00, Musikverket, Kulturcentrum, Sandviken

Kungsbacka pianotrio – Malin Broman violin, Jesper Svedberg cello och Simon Crawford-Phillips piano – bildades 1997 och har vunnit erkännande som en av de mest framträdande ensemblerna i sin generation. Sedan första priset vid Melbourne International Chamber Music Competition har trion framträtt vid ledande festivaler och i de betydande konsertsalarna i Europa och runt om i världen.

Kungsbacka pianotrio har både fått stipendium vid the Guildhall School of Music and Drama och senare blivit utsedda till Associate Ensemble. Medlemmarna i trion undervisar dessutom vid Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet.

Program

Foto: Mattias de Frumerie

Bokning sker som vanligt på kmf.sandviken@gmail.com eller på telefon: 070-209 69 34. När man bokat och fått bokningen registrerad betalar man via Swish 1230 846 733 eller via pg 484 96 72-3.

Entré 160 kr – under 20 år fri entré.

Posted in Nyheter.