Nästa konsert

Ung&lovande Theo&Julia: Fredag 30 sept 18.30 Musikverket, Kulturcentrum Sandviken

Vinnare av 2021 års final av Ung & Lovande blev Theo Hillborg, saxofon och Julia Isaksson, piano. De träffade varandra under studietiden i London 2017 vid Royal Academy of Music i London. Under sin tid i London har Julia & Theo haft lektioner för bland annat Kathryn Stott, Bengt Forsberg och Simon Haram. Julia & Theo har redan utvecklat en stor repertoar och framträtt både i Storbritannien och i Sverige. I repertoaren strävar de efter att tänka lite ”outside the box”. Duon blandar ofta genrer som folkmusik, jazz, klassisk och modern musik.  

”Med ett naturligt artisteri som väcker nyfikenhet och vidgar lyssnarnas vyer, bjuder Duo Julia & Theo på musik som rör sig sömlöst mellan genrerna. Framträdandet genomsyras av en charmfull kommunikation musikerna emellan, såväl som med publiken.” – Juryns motivering 

Konserten inleds med att pianisten Samir Abdourazakov, 13 år från Göteborg, spelar Beethoven, Rachmaninov och Chopin. Foto Jonas Bilberg

Bokning sker som vanligt på kmf.sandviken@gmail.com eller på telefon: 070-209 69 34. När man bokat och fått bokningen registrerad betalar man via Swish 1230 846 733 eller via pg 484 96 72-3. Biljettpris som vanligt 160 kr. Ungdom under 20 år fritt inträde.

Posted in Nyheter.